torsdag den 9. december 2010

Måske...

skal "Engledagbogen" af Doreen Virtue med på ønskesedlen. 365 budskaber der beroliger, helbreder og åbner dit hjerte. Eller måske "Samme dag næste år" af David Nicholls. Den får rigtig gode anmeldelser, og jeg trænger til lidt andet end de skandinaviske krimier på boghylden.
Budskab nr. 125 i Engledagbogen er: "Læg mærke til lyset inden i hvert enkelt menneske" En smuk tanke, da alle er unikke og i besiddelse af noget særligt. Her starter jeg med en lysende engel.

4 kommentarer:

 1. Hejsa....Hvor er det en hyggelig blog du er ved at bygge op. Dit design er lækkert og dine indlæg so far rører mig :-))
  Velkommen til bloglandia fra een der vil følge dig fremover :-)

  SvarSlet
 2. Kære du - kaffeelskende kvinde - dejlig blog du allerede har godt gang i. Kan se, du også har en lille svaghed for engle....noget vi bl.a. har til fælles.
  Jeg hænger på og glæder mig til at følge dit liv som blogger.
  NB. Desværre kan jeg ikke skrive kommentarer hos dig med mit navn/webadresse(URL)...endnu da!

  SvarSlet
 3. Hejsa - din blog ser spændende ud. Glæder mig til at følge lidt med her hos dig. Velkommen til blog-land :) Og god weekend. Hmmmm - jeg kan heller ikke skrive med mit navn og www-adresse. Mon du kan åbne for den adgang? Jeg har en gammel google-blog men der er jo ikke noget ved at henvise dertil når man skriver fra en anden blog i dag :)

  SvarSlet
 4. Hej 3XAnette!
  Tak for jeres tilbagemeldinger - dejligt I kan li' min blog.
  Og skønt med nogle "følgere", det motiverer til at fortsætte.
  Alt det med url/webadr har jeg slet ikke styr på, men jeg kan se hvem I er. Det må være det vigtigste.

  SvarSlet